ATS INTEGRALATS INTEGRAL

Service auto multimarca

str. Oasului, nr. 31, 400268

ATS Integral este autorizata BOSCH DIESEL SERVICE si specializata in verificarea ,repararea si reconditionarea sistemelor de injectie diesel.


Descriere service

Oferim o gama larga de servicii de diagnosticare,verificare, reconditionare si reparare pentru toate tipurile de pompe de injectie si injectoare, de la cele clasice la sisteme de injectie de tip common rail, montate pe orice fel de autoturisme, camioane, autobuze, tractoare sau orice alt tip de utilaj auto sau industrial.

Dispunem de mai multe tipuri de standuri si echipamente care permit diagnosticarea , reglarea si repararea atat a sistemelor de injectie tip clasic cat si a celor mai noi sisteme de injectie diesel tip common rail.
Executam reparatii de pompe de injectie si injectoare Bosch, Delphi, Denso, Zexel,Stanadyne, Yanmar atat cele mecanice cat si cele de ultima generatie(pompe VP, C.R.).
Societatea noastra dispune de bancuri profesionale de proba Bosch EPS815, Hartridge HH701, echipament de verificare Ditex si de echipamente de diagnoza computerizata de ultima generatie Bosch KTS570, Delphi DS100, Texa Navigator, Denso DST_PC.
Personalul din echipa tehnica este in permanenta la curent cu ultimele noutati in domeniu, participand in mod regulat la cursuri de pregatire si perfectionare in Germania, Austria, Ungaria si Italia.


Galerie foto


Oferte

Nu sunt oferte pentru acest service.


Grila Preturi

Operatiune Pret[RON]
Diagnoza computerizata pentru auto 50 - 150
Verificare pompa injectie mecanica 50 - 150
Verificare pompa inalta presiune 100
Verificare injector common rail 50
Verificare pompa duza 50
Verificare pompa VE- EDC 100
Verificare pompa VP 350

Marci Agreate de service


Spune si altora

Operatiuni

  • Diagnoza
  • Electronica
  • Reparatii
  • Reparatii sisteme injectie

Facilitati

  • Cafe-Bar
  • Loc de Asteptare