MasterfolMasterfol

Atelier TuningAteliere Modificari, Personalizari, Tuning Service auto dedicat

Strada: Dorobantilor ; Nr: 17-19

Folii auto omologate RAR marca LLumar. Colantare auto profesionala. Reparatii si schimbat parbrize. Accesorii auto: paravanturi, covorase de cauciuc.


Descriere service

Aplicare profesionala folii auto LLumar.

Cu o experienta de peste 11 ani, avand la activ peste 11 000 de clienti multumiti echipa Masterfol continua sa ofere clientilor aceeasi servicii de calitate cu care si-a obisnuit clientela tot mai pretentioasa.

Foliile aplicate sunt de cea mai buna calitate, fiind produse de CP Films, cel mai mare producator de folii in exclusivitate in SUA.

Peste 30 de modele de folii auto omologate pe stoc, 6 serii incepand de la cele economice pana cele cu protectie solara ridicata (reflecta pana la 70% energie solara!) sau cele cu ceramica (folii foarte deschise – abia vizibile care reflecta pana la 43% energie solara) sau cele antiefractie pentru siguranta bunurilor si a persoanelor.

Se utilizeaza tehnologia cu demontarea geamurilor mobile (nu se demonteaza cele lipite) pentru a asigura o calitate net superioara si o durabilitate garantata. Termenul de garantie de pana la 12 ani se refera inclusiv la montaj. Demontare si remontare garantata: toate elementele de montaj (clipsuri, patenti) uzati se inlocuiesc din stoc.

Pentru a oferi lucarare intradevar estetica si rezistenta la dezlipire toate geamurile dupa infoliere sunt uscate fortat cu arzatoare cu infrarosu.

Pentru mai multe informatii vizitati www.folie.roColantare auto

In aceeasi maniera ca si foliile auto, colantarea se face la cel mai ridicat nivel calitativ prin demontarea barilor, farurilor, oglinzilor, geamurilor mobile, etc. Se asigura o lucrare estetica superioara si durabila – se evita aparitia culorii originale din cazua contractarii la razele UV.

Culori mate, culori lucioase, carbon, imitatie de piele, efect cameleon, alb perlat, efecte de praf stelar, etc.

Foliile Grafiwrap (Belgia) sunt disponibile in latimi de 1,52 m, astfel toate elementele masinii vor fi infoliate dintr-o bucata.Reparatii parbrize

Fisuri, ciobituri, dezaburizatoare luneta.

Import de tehnologie reparatii parbrize: www.deltakits.roReconditionari faruri

Faruri matuite, uzate, zgariate se pot reconditiona cu succes utilizand tehnologia Deltakist (SUA). Singura tehnologie prin care stratul absorbant UV al farurilor este refacut dupa reconditionare.

Protectia farurilor reconditionate si a celor noi cu folii protectie.Import si distribuitie tehnologie pentru reparatii parbrize si reconditionari faruri: www.deltakits.ro

Accesorii auto prin import propriu: paravanturi auto si covorase de cauciuc dedicate, produse in EU.

Vizitati www.paravant.ro/


Galerie foto


Oferte

Nu sunt oferte pentru acest service.


Grila Preturi

Operatiune Pret[RON]
Aplicare folii auto, preturi incepand de la 250
Lista preturi o gasiti pe: www.folie.ro/FoliiAuto

Marci Agreate de service


Spune si altora

Operatiuni

  • Parbrize, Folii Auto
  • Tuning

Facilitati

  • Garantie
  • Plata cu Cardul
  • Preluare masina de la domiciliu